Bombom 337
Yeni Nesil İnci Sistemi Kullanımı ve Özellikleri [Detay] - Yazdırılabilir Sürüm

+- Bombom 337 (https://337.com.tr/forum)
+-- Forum: Bombom 337 (https://337.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Rehberler (https://337.com.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Konu: Yeni Nesil İnci Sistemi Kullanımı ve Özellikleri [Detay] (/showthread.php?tid=39)



Yeni Nesil İnci Sistemi Kullanımı ve Özellikleri [Detay] - altug - 08-18-2024

Değerli Kullanıcılar,


Oyunun 4.6 sürümünde eski sürümlerden farklı olarak bazı değişikliklere gidilmiştir.Bunlardan en önemlisi olan inci sistemi bir çok kullanıcı tarafından tam olarak anlaşılamamıştır.

Şimdi sizlere elimden geldiğince yeni inci sistemini anlatmaya çalışacağım.

Yeni sürümde oyunumuza giriyoruz ve heyecanla envanterimizi açıyoruz. Oda ne savaşma gücümüzde bir düşüş mevcut bakıyoruz ve bir eksiğimizde yok talaş yapmayalım.





Envanterimizin etrafındaki butonlarda değişiklikler mevcut.Hmm..




Hemen inci sistemindeki değişiklikten sonra yeni gelen inci sistemimizin butonuna tıklıyoruz.




Yuvalarımız aynı şekilde mevcut yapmamız gereken değerlerine bakarak kullandığımız incilerimizi yerlerine yerleştirmek ve matkap yuvalarındaki incilerimizide alt bölüme yerleştirmek.




Şimdi savaşma gücümüz eski halini aldı.







İncilerimizin değerlerini görebilmek için fare imlecini üzerine getirmemiz yeterli...





Yeni sistemde incilerimizi geliştirebilir yani yükseltebiliriz. Böylece verdiği değeri artırabilir ve savaşlarda güç gösterii yapabiliriz. Peki nasıl ?


İnci sisteminde incilerimizin hemen sağında bir boş yuva mevcuttur yükseltmek istediğimiz incilerimizi buraya bırakıp sentezleme yöntemi ile kullanmadığımız incileri feda edip incilerimizin yükselmesine katkı sağlayabiliriz.





Yükseltmede ne kadar artacağını görmemiz mümkün (tıpkı güçlendirme sistemideki gibi)


İncimizin seviyesini artırmak için sentezleme sistemini kullanacağımızı söylemiştik bunun nasıl yapıldığına bakalım. Bu 2 şekilde yapılabilmektedir.


Sentezleme butonu





bu butona tıkladğımızda faremizin imleci değişecek sentezlenebilir şekli alacaktır.İmceli sentez için feda edeceğimiz incimizin üzerine getirip onayladğımızda yüksetmek istediğimiz incimizin seviye değerinin (%) arttığını göreceksiniz.


Sentezleme butonumuzun dışında toplu şekilde oluştur butonumuzda bu iş için kısayol butonudur.İsterseniz güçlendirmek istediğiniz incinizi güçlendirme yuvasına koyduktan sonra bu buton aracılığı ile tek seferde kullanmadığınız tüm incilerinizi feda edebilirsiniz.





Gördüğümüz gibi yükseltmek istediğimiz incimiz sentezlemeler sonrası seviye değeri bir nebze yükselmiştir. Bu şekilde seviyesini artırabiliriz.Sabır gerektiren bir iş ama günler geçtikçe bu sistem sayesinde muazzam güçlere ulaşmak mümkün.








Seviye yüksetme sistemimiz bu şekildedir.Keyifli oyunlar dilerim.


İnci sisteminde bir kaç incelik daha mevcut. Konuya girmişken onları da açıklayalım.


Rastgele inci alma sistemi'

inci sistemimize geldiğimizde sol altta yanıp sönen bir küre göreceksiniz.Bu küre ihtiyacınız olduğunda size belirli bir kupon karşılığı rasgele inci vermektedir. Bu incileri değerine göre dilerseniz yuvalarınız da kullanabilir dilerseniz de sentez yoluyla incilerinizin yükselmesine katkı sağlayabilirsiniz.






''Kilitli & Kilitsiz Butonu''

bu buton sayesinde incilerimizi kilitleyebiliriz.Bu işlem bize kullanmadığımız ama değerli bulduğumuz incilerimizi kilitleyerek silinmesini ve sentezlenmesini önleyebiliriz. Kilitlediğimiz inciler silinemez , sentezlenemez toplu sentezlerde kaybolmazlar. Bu buton aracılığı ile kayıplarınıza engel olabilirsiniz.