Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eğitim sistemi
#1
30 Levele gelen oyuncular Eğitim sistemini kullanmaya başlayabilir.


Sırt çantasını açarak eğitim sistemine ulaşabilirsiniz.






Eğitim sisteminden ve özelliklerinden faydalanabilmek için Eğitim iksirine ihtiyacınız vardır. 2 değişik Eğitim iksiri bulunmakta.

1. Seviye Eğitim iksiri - 30 Eğitim tecrubesi kazandırır. Oyun içindeki görevlerden ve Etkinliklerden elde edilebilir.




2. Seviye Eğitim iksiri - 300 Eğitim tecrubesi verir ve oyun içinden alışveriş merkezinden kupon ile alınabilir ayrıca oyun görevlerinden ve etkinlik görevlerinden az sayıda elde edilebilir.




Eğitim sistemi sekmesini açtığınızda 5 ayrı kademede eğitim yapılarak 5 ayrı karakter özeliğinizi artırabilirsiniz.

1- Saldırı
2- Savunma
3- Çeviklik
4- Şans
5- Can




Sırt çantanızda bulunan eğitim iksirini Eğitim butonu üzerinde bulunan boşluğa yerleştirerek eğitim yapmak istediğimiz ve özeliğini artımak istediğimiz özeliği seçerek başlayabiliriz.





Örnekte saldırı özeliği seçili iken kırmızı renkteki eğitim butonuna tıkladığımızda eğitim iksirinin tecrubesine göre saldırı eğitiminin seviyesinin artığı gözükmektedir. Tüm diğer özellikleri aynı yöntemi kullanarak artırabilmekteyiz.





ÖNEMLİ NOTLAR :

1 - Günlük maksimum eğitim imkanı levelimiz ile aynıdır mesela 30 level bir oyuncu günde maksimum 30 eğitim yapabilmektedir.
Vip 8 olan bir oyuncumuz günlük olarak level derecesi + 5 Eğitim yapabilmekte örnek olarak 30 level ve vip 8 olan bir oyuncu günde 35 eğitim yapabilmektedir.

2- Eğitim sistemi 10. seviye 20. seviye 30. seviye 40. seviye 50. seviye ve 60. seviye olmak üzere 6 seviyeden oluşacak şekilde ayarlıdır bunun anlamı diyelimki saldırı eğitim seviyenizi 20. seviyeye getirdiniz ve daha fazla ilerletmek istiyorsunuz savunma, şans,can ve çeviklik seviyesini 20. seviyeye getirmeden saldırı seviyenizi yükseltmeye devam edemezsiniz. Tüm özelliklerin eğitim seviyeleri birbirine paralel gitmek zorunda.

3- Eğitim sistemi karaterinizin ana değerlerini artırdığı için elbise, silah, şapka veya yüzükler gibi değişik araçlarınızı çıkartıp takmanız eğitim özelliklerinizi etkilemez.

EĞİTİM İKSİRİNE NERDEN SAHİP OLABİLİRİZ.

Eğitim sistemi içinde yer alan hızlı alışveriş butonunu kullanarak eğitim iksirini hızlıca satın alabiliriz. ( Unutmayın Sadece 2. Seviye Eğitim iksiri satın alınabilmektedir.)

Not : Kuponunuz olmadan eğitim iksiri satın almanız mümkün değildir 1 adet 2. Seviye eğitim iksiri 499 kupondur.


Alışveriş merkezi ne girdiğimizde 2. seviye eğitim iksirini satın alabilirsiniz.

Eğitim sistemi sayesinde gücünüzü sürekli artırarak tüm bombom oyuncularından bir adım önde gidebilirsini.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi