Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kredi ve Kupon Klavuzu
#1
Değerli Kullanıcılarımız,

Bilindiği gibi 337 oyunlarından biri olan Bombom da bazı ögeleri elde edebilmek için kupon gerekmektedir. Çeşitli etkinliklerden faydalanmak için kupon gerekebilmektedir. Bazı ögelerin yenilenmesinde kupon gerekmektedir. Bunun gibi oyunun bazı alanlarında kupon kullanımına ihtiyaç duyulabilir. Peki kupon nedir ? , Nasıl elde edilir ? , getirileri ve götürüleri nelerdir. Şimdi inceleyelim...

Soru: Kupon Nedir ?
Cevap: Kupon yukardada belirttiğimiz üzere oyunun çeşitli yerlerinde kullanılmak üzere karakter sırt çantasına yüklenen oyun içi paradır.

Soru:Kupon Ne gibi avantajlar sağlar ?
Cevap:Oyunda karakterimizin gelişimini hızlandırmak ve ilerletmek amaçlı birçok yol mevcuttur. Oyunu oynadıkça ve karakter geliştikçe isteğe göre kupona ihtiyaç duyulabilmektedir. Kupon dikkatli ve verimli harcandığında güzel sonuçlarda elde edilebilir.

Soru:Nasıl Kupon Yüklerim ?
Cevap: Oyun içinde yükleme butonu ve 337 sistem yükleme butonu ile yükleme yapmanız mümkündür.

Yükleme yöntemleri
1.Oyun içi yükle butonu
Oyun içinde interaktif butonların en başında market butonunun solunda bulunur. Tıkladığınızda yükleme ara yüzüne giriş yapabilirsiniz.


Sizin şarj bilgileriniz bölümünde kendi sunucu isminiz ve karakter isminiz yazıyorsa sorun oluşmayacaktır. Birleşmiş sunucularda en üst serverın ismi yazar. Daha sonra kullandığımız kupon sağlayıcısını seçiyoruz ve miktarı seçip işlemimizi gerçekleştiriyoruz.

2. 337 Yükleme Butonu
337 hesabınıza girdikten sonra kupon yükleme işlemini oyuna girmeden yapmanız mümkündür.

Butonumuza tıkladıktan sonra önümüze yükleme yapacagımız karakteri seçmemiz için bir sayfa açılacak doğru bir şekilde seçiyoruz.

Seçtikten sonra ''Sonraki'' tuşu aracılığıyla devam ediyoruz ''Sizin şarj bilgi'' bölümünden kontrol ediyoruz ve kullandığımız kupon sağlayıcısı ve miktarı seçip işlemimizi tamamlıyoruz.


Soru:337 Kredi ( 337 Credits) Nedir ?
Cevap:337 Kredi 337 oyunlarında kullanılmak üzere oluşturulmuş online para birimidir. Sadece 337 oyunlarında harcanabilir.

Soru: 337 Kredi Nasıl Elde edilir ?
Cevap:337 Kredi 337 ye bağlı sayfalarda üst bölümde bulunan 337 araç çubuğundaki yükleme butonu aracılığı ile satın alınabilir.

Yükleme butonumuza tıkladıktan sonra soldan kredi yükleme sekmemize tıklıyoruz...

Kredi sağlayıcımızı seçiyoruz miktarı seçip işlemimizi gerçekleştiriyoruz.

Soru: 337 Kredimizi nasıl kullanabiliriz. Bombom kuponuna nasıl dönüştürebiliriz.
Cevap:337 kredimizi bombom kupona dönüştürmek için yapmamız gereken yükleme arayüzümüzü normal şekilde açıp 337 Credits isimli sağlayıcıyı seçmek bu bizim kredilerimiz için oluşturulmuş butondur.

Kredinize uygun kupon miktarını seçip ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kuponunuz anında sırt çantanızda görünecektir.

Soru: Bombom Kuponlarımızı nerelerde kullanabiliriz ?
Cevap:Oyun elbetteki kupon yüklenmeden oynanabilmektedir ama daha hızlı ve çok güçlenmek için bazı durumlarda kupon fayda sağlamaktadır. Market , açık artırma , öge yenileme , Totem sistemi , Evcil hayvan sistemi , kupona bağlı etkinlikler , vip sistemi gibi karakter güçlendirmesine yarar sağlayacak sistemlerde kupona ihtiyaç duyulabilmektedir.

Soru: E- Pin Nedir ? Nasıl alınabilir ?
Cevap: E - Pin yükleme arayüzünde yer alan anlaşmalı sitelerden alınan kodlardır bu kodlar sayesinde yükleme işlemi yapabiliriz. e- pin kodu almak için anlaşmalı sitelerden birinde üyelik açıp banka hesaplarına para havalesi veya kredi kartı ödemesi gibi seçeneklerden yararlanarak e-pin alınabilmektedir. Banka yüklemeleri ve kredi kartı ödemeleri sonrasında e-pin alımı hakkında bu sitelerin canlı deskteleri detaylı yardımcı olmaktadırlar. Her sitenin sistemi değişik olduğu için sitelerin canlı desteklerinden bu konularda detaylı yardım alabilirsiniz.

337 Kredi ve Bombom Kupon hakkında ençok merak edilen soruları cevapladık. Umarız faydası dokunacaktır.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi