Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Savaşçının Gizli Yeri (Sürükleme) Rehberi
#1
SAVAŞÇININ GİZLİ YERİ ( SÜRÜKLEME)

Savaşçının gizli yeri tüm oyuncularımızın zevkle oynadığı eğlenceli bir oyun, 30 kattan oluşan bu oyunda her seferinde sıfırdan başlamak sıkıcı olabilmektedir, merak etmeyin bunun için size güzel bir özellik sunulmuştur. Sürükleme özeliği size kaldığınız yerden devam etme olanağı sunmaktadır.

Sürükle butonuna tıklayın ve sadece bağlı kupon harcayarak sürüklemeyi başlatabilirsiniz her kat için 50 bağlı kupon harcamaktadır 6. Kata sürükleyecekseniz 6 x 50 = 300 Bağlı kupon harcayarak sürükleyebilirsiniz.

Sürükleme esnasında savaş veya keşif yapamazsınız.

Sürükleme geri sayım ekranı başladığında sürüklemenin tamamlanması için ekranın açık kalarak geri sayımın bitmesini bekleyin. Gerisayım ekranı kapatılırsa sürükleme işlemi durur ve gerçekleşmez.

Geri sayım ekranını kapatınız ve işlemlerinizi haletiniz sürüklemeyi devam ettirmek için ‘’Sürüklemeye devam’’ tuşu ile sürüklemenizi devam ettirebilirsiniz.

Sürükleme işlemi ile hem kaldığınız en son kata kadar sistem sizi otomatik gönderir hem de her geçtiği kattaki ödülleri otomatik olarak kazanırsınız. Diyelim ki 17 katakaldınız ve sürükleme işlemi yapıyorsunuz sürükleme geri sayımı başlar ve bittikten sonra 17. Kattan oynarsınız ve o kata kadar olan tüm tecrübe ve Savaş ruhu tozu ödüllerini kazanırsınız.

Gizli bölge kutsal taşı kullanırsanız sürükleme esnasındada iki kat ödül kazanırsınız.

Eğer beklemek sizi sıkıyor ise ve imkânınızda var ise Normal Kupon karşılığı süreyi hızlıca tamamlayabilirsiniz. Harcanacak kupon miktarı süreye göre değişmektedir hızlandır tuşuna tıkladığınızda bir uyarı mesajı ile size süreyi sıfırlamak için gereken kupon miktarı gösterilmektedir buna dikkat ediniz.

Gizli bölge kutsaltaşı oyun marketi indirimli bölümden 500 kupon karşılığı satın alınabilirsiniz.

Yukarıdaki resimde belirtilen kısımdaki yeri işaretleyerek Savaşçı gizli yerine girdiğinizde veya sürüklediğinizde ödül kazancınız Gizli bölge kutsal taşı kullanılarak iki katına çıkar.

Geri sayım tamamlandığında sürükleme butonu pasif hale gelir ve Devam et tuşuna tıklayarak en son gelmiş olduğunuz kattan direkt olarak oynayabilirsiniz.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi