11-24-2024, 10:23 PM
Sizce hangisi daha iyiydi?
Sizce eski TR ekibi mi, şuan ki TR ekibi mi daha ilgili?
|
11-24-2024, 10:23 PM
Sizce hangisi daha iyiydi?
11-24-2024, 10:24 PM
Şu anki ekipten gayet memnunum, çok nazikler ve ne zaman bir şey için danışsam yardımcı olmaya çalışıyorlar. Tek sorun ekipte az moderatör olması ama alımlar da bu yüzden açıldı zaten.
11-24-2024, 10:25 PM
Kesinlikle eski ekip yeni ekip diyen oyuncularında eski oyuncular olmayacağını düşünüyorum. Moderatör sayısı yetersiz ve çok ilgilenilmiyor. Bu hafta oyunda olmama rağmen nerdeyse bazı modları oyunda hiç göremedim. Herkesin aktif saatlerinde oyunda değil bazı modlar gece 2-3 saatlerinde giriyor oldukça tuhaf.
11-24-2024, 10:25 PM
(11-24-2024, 10:25 PM)EmirYILMAZ demiş ki: Kesinlikle eski ekip yeni ekip diyen oyuncularında eski oyuncular olmayacağını düşünüyorum. Moderatör sayısı yetersiz ve çok ilgilenilmiyor. Bu hafta oyunda olmama rağmen nerdeyse bazı modları oyunda hiç göremedim. Herkesin aktif saatlerinde oyunda değil bazı modlar gece 2-3 saatlerinde giriyor oldukça tuhaf. Dostum 2012'den bu yana oynuyorum ve şu anki ekip bence eski ekipten çok daha iyi. Oyuna ilk başladığım zamanlarda moderatörlerden hiçbir şekilde dönüş alamıyordum, hiç olmazsa şu anki ekip ilgilenip yardımcı olmaya çalışıyor. Ekibin eksiklikleri yok mu, elbette var. Moderatör sayısının az olduğunun, oyunla yeteri kadar ilgilenemediklerini kendileri de her fırsatta dile getiriyorlar. Alımlar da bu yüzden açıldı zaten. Umalım da uygun adaylar bulunur ekip genişler.
11-24-2024, 10:28 PM
(11-24-2024, 10:25 PM)EmirYILMAZ demiş ki: Kesinlikle eski ekip yeni ekip diyen oyuncularında eski oyuncular olmayacağını düşünüyorum. Moderatör sayısı yetersiz ve çok ilgilenilmiyor. Bu hafta oyunda olmama rağmen nerdeyse bazı modları oyunda hiç göremedim. Herkesin aktif saatlerinde oyunda değil bazı modlar gece 2-3 saatlerinde giriyor oldukça tuhaf. tr serverindeki modlar hic girmiyor ki sabah oyuna giriyorum her odada bir hileli ucuyor ilginc
11-24-2024, 10:29 PM
(11-24-2024, 10:25 PM)wolrdtn demiş ki:(11-24-2024, 10:25 PM)EmirYILMAZ demiş ki: Kesinlikle eski ekip yeni ekip diyen oyuncularında eski oyuncular olmayacağını düşünüyorum. Moderatör sayısı yetersiz ve çok ilgilenilmiyor. Bu hafta oyunda olmama rağmen nerdeyse bazı modları oyunda hiç göremedim. Herkesin aktif saatlerinde oyunda değil bazı modlar gece 2-3 saatlerinde giriyor oldukça tuhaf. Moderatör adaylar bulamayabiliriz. Türkiye'deki oyuncu kitlesi gerçekten çok genç kişilerden oluşuyor. 2014 yılından yana burdayım, hesabı anca açabildim zaten. Hile yaptın mı deseniz masum masum oynuyordum ancak hile ne onu bilmezdim. bombom hakkında bilgili olduğumu iddia edebilirim ve tutkunu olduğumu söyleyebilirim ancak çok genç sayılırım. Bu yüzden moderatör ekibine katılamam; tek katkım rehber olabilmek ve oyunu tanıtabilmek, tavuğun da sadakası 1 yumurta nasıl olsa. Temel düzeyde ve azcık ileri düzey bilgisi olan ve tutkun bir kitle mevcut, ancak çoğunluk genç kişiler. Birkaç yıl sonra belki moderatör ekibe daha çok kişi gelecektir ama iş işten geçmiş olacaktır. Çaresiziz.
11-24-2024, 10:30 PM
burda yılları karşılaştırmak biraz saçma olabilir diye düşünüyorum. Bende 2010 yılından beri oynuyorum bu hesabım 2011 yılında kurulmuş bir hesap. Şöyle söyliyim eski moderatör ekibi daha sağlamdı ve bunuda 100 eski oyuncuya sor 70-80'ni destekler. Bende oyuna başladığım zaman modlardan çokça destek alıyordum sana karşı fikir olarak söyleyebilirim. 2 adminin açık olduğu dönemde 20 kişinin replediği adamlara hiçbirşey yapılmıyorsa ben bu işte bir bozukluk görürüm dostum. Bazı adminler hiç oyunlarla alakası bile olmadığını düşünüyorum. Bunuda yetkililere çokca kez bildirdim. Moderatör eksik olabilir ona lafım yok bu aralar zaten alım var ama şunuda söylemem gerekiyor bu şikayetleri sadece ben yazmıyorum. Oyuna uzun zaman aradan sonra giren birisi olarak herkesin ortak derdi oyunla ilgilenilmemesi. Eskiden bir bugger'ın yada hilecinin oyunda çok barınamadığı dönemden aylarca o hesaptan aynı bugger,küfür,hilenin hiçbir ceza almadan yaptğını görüyorum. Evet onlarda bizim gibi insan yanlışları olabilir buna bişey demiyorum. Ama farklı konularda dediğim gibi birsürü benim gibi bu aralar oyunla ilgilenen ve yetki istiyen insan varken oyuna bile girmeyen durumda bazı adminlerin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu mesajda kalp kırdıysam kusura bakmayın gençler ama oyunun iyi tarafa gittiğini düşünmüyorum.
11-24-2024, 10:31 PM
Her şeyin son sürümü eski sürümüne göre gelişmiş ve daha tecrübeli olur.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|