Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temel Teknikler
#1
Usta olmanın yolu iyi bir çırak olmaktan geçer, ancak temel teknikleri çok iyi öğrenirseniz usta olabilirsiniz.

Yetenekli bir usta olmak istiyorsanız temel teknikleri çok iyi bilmelisiniz, ancak bu şekilde farklı durumlarda karşısında nasıl hareket edeceğinizi bilebilirsiniz. Şimdi bakalım temel teknikler nelermiş.

Öncelikle temel tekniklere bir göz atalım

155849gpgbig9azk0biswz.jpg
“↑ ↓” okları ateşleme açısını belirlerken, “←、→" okları hamlenin yönünü belirler.160114keee004ahyy1m16e.jpg
“Boşluk tuşu” ile ateşleme yapılır, boşluk tuşuna basma süresi atışın yoğunluğunu belirler. Yapmamız gereken tek şey, yoğunluğun üst tarafındaki şiddeti göz önünde bulundurarak atış yapmaktır.Uzaklık tahmini
160255q19gvqoqrdqorh5o.jpg
Küçük harita
16032675lubd8d32wgu7z2.jpg
Beyaz kutucuk
1604012knf33n2kn73tmkp.jpg
Karakter noktası
Ölçüm taktiği
Düşmana olan mesafeyi hesaplayabilmek için fareyi kullanarak beyaz kutucuğu karakter noktasının ortasına sürükleyin.Beyaz kutucuğun sağından soluna kadar olan mesafe 10'dur. Eğer mesafe 10'u aşarsa, 10'un konumunu hatırlayarak beyaz kutucuğu buraya sürükleyerek hesaplayabilirsiniz. Yapılan iki hesaplamanın toplamı mesafedir.
Güçlü bir saldırı yapmadan önce düşmana olan mesafeyi bilip ona göre hareket etmek bir ustanın yapacağı ilk şeydir.
Uçak kullanımı
Ustaların kullanımına uygundur, sadece güçlü saldırı yapmakla kalmaz, bazen savaşta strateji değişikliği yaparken şaşırtıcı sonuçlar verebilir.
Can değeriniz yetersiz olduğunda ya da saklanamayacağınız durumlarda ne yapmalı? Tabi ki hemen uçağı kullanmalı ve güvenli bir yere uçarak strateji değiştirmeli. Ne? Gitmek istediğin yere uçamıyor musun? O zaman daha çok çalışmalısın ya da belki de taktik değiştirmelisin, diğer taktikler sana daha iyi yardım edebilir.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi