Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Savaşçının Gizli Yeri (SY)
#1
S: “Savaşçının Gizli Yeri” nedir?
Y: Savaşçının Gizli Yeri bir dizi portal kontrol noktasıdır. Bombom arkadaşlarının seviyesi 30’u bulduğunda oyun meydanından Savaşçının Gizli Yerinde meydan okuyabilirsiniz. Hergün sadece 1 sefer meydan okuma hakkınız vardır.

S: Savaşçının Gizli Yerinde kaç kat vardır, meydan okuma sonrası ne kazanılır?
Y: Şu anda Savaşçının Gizli Yerinde 30 kat vardır. Her bir kat geçildiğinde daha üst seviyede meydan okuma şansını kazanabilirsiniz; Savaşçının Gizli Yerinde meydan okuyarak Savaş ruhu tozu ödülünü kazanabilirsiniz.

S: Neden Savaşçının Gizli Yeri Dükkanına Girilemez?
Y: Savaşçının Gizli Yeri Dükkanı henüz açılmamıştır. Açılış zamanı için Bombom arkadaşları lütfen resmi web sitesindeki duyuruları takip edin.

S: Savaşçının Gizli Yerini tamamlarken başka bir portala girebilinir mi?
Y: Savaşçının Gizli Yerini tamamlarken Bombom arkadaşları başka bir arena veya portal odasına giriş yapamazsınız. Tamamlama bitene kadar Bombom arkadaşları “hız artırma”kullanarak tamamlama süresini azaltabilirler.

S: Aynı gün içerisinde Savaşçının Gizli Yerine girip, ortasında çıktıktan sonra bir daha geri gelip devam edebilinir mi?
Y: Savaşçının Gizli Yerinin ortasında çıktıktan sonra mağlup olmuş sayılır. Çıktıktan sonra bir kere daha kontrol noktasına devam et’e tıklayarak meydan okumayı sürdürebilirsiniz. Eğer vazgeç’e tıklarsanız, o günlük meydan okuma şansınız olmaz.

S: Aynı gün içerisinde Savaşçının Gizli Yerine başlayıp fakat bitirmeden normal bir biçimde çıkılırsa, 2. Gün devam edilebilir mi?
Y: Aynı gün Savaşçının Gizli Yerinde meydan okurken figüran ölmez ve gizli yerden normal bir biçimde çıkılırsa, 2. Gün meydan okumaya devam edilebilir ve 2. Günün meydan okuma sayısına etki etmez.

S: Bir önceki günün bitirilmemiş meydan okumayı sürdürürken savaş sırasında neden “Sürüklemeye Devam” işlevi kullanılamaz?
Y: Eğer aynı gün içerisinde Bombom arkadaşlarının figüranları ölmemiş durumdaysa, çıktıktan sonra gizli yerin kat seviyesi tam o anda Bombom arkadaşlarının güncel meydan okumaları en üst kat seviyesindeyse, 2. Gün tamamlamaya devam ederken “Sürüklemeye Devam” işlevini kullanamazlar. Örnerğin, Bombom arkadaşı A güncel meydan okuma en yüksek seviyesi 10 olsun, aynı gündeki meydan okumayı 10 kattan sonra tamamlamadan gizli yerden çıksın, 2. Gün meydan okumayı devam ettirdiğinde “Sürüklemeye Devam” işlevini kullanamaz.

S: Savaşçının Gizli Yerinde çıkartılan Savaş Ruhu Tozu ne işe yarar?
Y: Savaş Ruhu Tozu savaş ruhu sisteminde savaş ruhu seviyesini yükseltmek için kullanılır.

S: Savaş ruhu sistemi nedir?
Y: Bombom arkadaşlarının seviyesi 30’u bulduğunda savaş ruhu sistemi, saç, yüz süslemesi, göz, kostüm verir. Süsleme yerleri ek özellikler sağlar, Bombom arkadaşlarının savaşma gücünü artırır.

S: Savaş Ruhu sistemi şu anda hangi özellikleri ekler?
Y: Şu anda savaş ruhu sistemi, saldırı, savunma, çeviklik, şans olarak 4 tür özelliği artırır. Savaş ruhu seviyesi daha yüksek olursa, artan özellikler de o kadar yüksek olur. Savaş ruhu tozunu kullanarak savaş ruhu seviyesi yükseltirlir. En yüksek seviye 5’tir.

S: Figüranın saçını değiştirmek, yüz tipi gibi ürülerden sonra eski savaş ruhu özellikleri değişmeden kalır mı?
Y: Savaş ruhu özellikleri ekleri ilgili ekipman yerlerindedir. Fakat her bir ekipmanda, değiştirilien ilgili yerlerin ürünleri veya ekipmanla ilgili omayan yerlerin ürünleri savaş ruhu özelliklerinin eklerine etkide bulunmaz.

S: Şans Renkli Taşı aktivitesindeki ilk 10’a girenler neden hala ilgili ödülleri kazanamadılar?
Y: Şans Renkli Taşı sıralamasındaki 1-10 arası Bombom arkadaşları, Şans Renkli Taşı sayısı en az 70’i bulduğu zaman ilgili sıralama ödüllerini kazanırlar.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi