Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donanım Kalibresi & Kolye Arıtma
#1
Donanım Kalibresi & Kolye ArıtmaKalibre SistemiMağazadan alınan Kalibrasyon Cevherleri 12. Seviyeye ulaşmış Silahlarda, Kıyafetlerde, Şapkalarda ve destek silahlarında kalıcı olarak kalibrelerini artırmak için kullanılabilir. Yüksek Kalibreye sahip Donanımlar daha fazla hasar ile baş edebilir, daha iyi koruma sağlar, kalkanınızın gücünü artırır, kitlesel güç sağlar ve daha fazlası... En yüksek kalibre seviyesi 3 tür original.png
Kalibre Cevherleri belirli bir başarısızlık oranına sahiptir, ancak endişelenmenize gerek yok. Eğer başarısız olursa, hedef öğenin Şans Puanı artacaktır. Ne kadar fazla Şans Puanı , o kadar çok başarıyı artırır! Unutma: Şans Puanı her gece 00:00 da sıfırlanır, gün sona ermeden bu işlemi bitirmelisin!original.png
Resimde Kalibre Cevheri ile değeri artırılmış öğeyi görüyorsunuz;
Elbise ( 19 Puan )
Şapka ( 19 Puan )
Muhafız Koruması ( 26 Puan )
Çukur Engelleme ( Bilinmiyor )
İlahi Destek ( 220 Puan )
Melek Desteği ( 157 Puan )
Not, her silah farklı bonuslara sahip olacaktır.
Bu yeni sürümde en önemli yeniliklerden biri- Epik zorluk <Kahraman Arena>. Şuan ki arenalar gibi oyuncular arenaya girişlerde Marketten Kahraman Arenaya girmek için bilet almaları gerekecek. Bilet fiyatı 299 Kupon. Boss dövüşe başladığında, fiyat 1499 Kupona çıkar. Uzak sunucu bittiğinde kutulardan Kalibre Cevheri, 4. Seviye Evcil Haycan Donanımı ve başka güzel ödüller çıkabilir! Bu görülmemiş bir karşılaşmadır ve yetenekli oyuncular gerçekten kendilerini test etmelidir!
< Resim 1 >
< Resim 2 >
Arıtma Sistemi
Önceki sürümlerde, öğelerin Kalibresinin artması öğenin gücünün artması için bir anahtardı. 5.1 sürümü ileriye doğru yeni bir sıçrama sunuyor. Arıtılmış Kolyeler ile oyuncular Can Değerlerini artırabilecekler.
original.png
Kolye Arıtma Sistemi “Mor Kristal” gerektirir. Bu öğe diğer öğelerden farklı olarak sadece “Birlik Savaş”larından kazanılabilir. Oyuncular daha sonra kolyelerini geliştirmek ve “Can Değer”lerini arttırmak için için birlik demircisini kullanabilirler. Her seviyede %1 oranda Can Değeri artacaktır. Bu işlem karakterinizi önemli ölçüde geliştirir. Uzak sunucularda ve atletik-birlik savaşlarında sizi daha güçlü kılar.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi