Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YY Kanalı Kullanım Şartları
#1
Kanalımızı kullanan oyuncularımızın dikkat etmesi gereken bazı şartlar bulunmaktadır.Bu kurallara uymaya özen gösterelim aksi takdirde ceza almak durumunda kalabilirsiniz.
YY Kanalı Kullanım Şartları
1. Kanala giriş yaptığınız kullanıcı isminiz argo , küfürlü ve hakaret içeren kelimeler bulunduramaz.
2. Kanala giriş yaptığınız kullanıcı imzanız ( isminizin yanında bulunur ) argo , küfür ve hakaret içeren kelimeler ve argo hareketler içeren yüz,el hareketleri bulunduramaz.
3. Kanala giriş yaptığınız kullanıcı isminiz Mod,Moderatör,Admin,GM gibi karışıklığa sebep verebilecek kelime ve kısaltmalar içeremez.
4. Kanalda aktif bulunurken yazdığınız yazıların hepsi büyük harf olmamalıdır.(Tüm harfleri büyük yazmak bağırmak anlamına gelmektedir.)
5. Kanalda aktif bulunurken yazdığınız yazılar kişilere , moderatörlere , ulusal ve dini simgelere , oyun sistemine karşı hakaret içeremez.
6. Kanalda aktif bulunurken yazdığınız yazılar kesinlikle küfür ibaresi içeremez.
7. Kanalda aktif bulunurken tartışma yaratıcı , tahrik edici ve ortamın huzurunu bozan yazışmalar ve konuşmalar yapmak yasaktır.
8. Herhangi bir durum için bir moderatör uyarıda bulunduğunda uyarılar dikkate alınmalıdır.
9. Radyo sırasında şarkı çalarken veyahut bir konuşma , şiir gibi canlı konuşmalarda bulunurken ''4. , 5. , 6. , 7.'' kurallar dikakte alınmalıdır. Küfür hakaret ve huzur bozucu kelimeler içeren şarkılar çalınmamalıdır.
10. Radyo sırası size geldiğinde bir eylemde bulunmak için 60 saniyeniz bulunmaktadır. 60 saniye içinde bir şarkı açmaz iseniz radyo sıranız elinizden alınır.
11. Kanalda moderatörlerle görüşmek istediğinizde moderatörlerin nöbet çizelgesi vardır. Saat 15:00 - 23:00 arası kanalda ''Nöb.'' ibaresi bulunan moderatörlerimizden canlı destek alabilirsiniz. Kanalda başka bir moderatör bulunabilir ama yardım alabileceğiniz moderatör sadece nöbetçi moderatördür.
12. Kanalda birlik odaları mevcuttur. Birlik odaları her sunucu için güç sıralamasında ilk 4 birliği içerir. İlk 4 te bulunup da birliğinizin odasının bulunmadığını düşünüyorsanız moderatörlerimizle iletişime geçebilirsiniz.
Genel Kural: Kullanım şartları adı altında yayımladığımız bu kurallar YY Kanalımıza geldiğiniz anda sizin için geçerlidir. Kanala üyeliğiniz kabul edildiği an bu kuralların yükümlülüğünü almış kabul edilirsiniz kurallara uymadığınız taktirde cezalandırılırsınız.
YY Kanalı Ceza Hukuku

Kişiye hakaret: 90 Dakika kanaldan uzaklaştırma
Moderatörlere hakaret: Süresiz hesap ban
Dini ve ulusal değerlere hakaret: Süresiz hesap ban
Oyun sistemine hakaret: 3 Gün kanaldan uzaklaştırma
Kişiye küfür(hakaret) : 1 Gün kanaldan uzaklaştırma
Moderatörlere küfür: Süresiz hesap ban
Dini ve ulusal değerlere küfür: Süresiz hesap ban
Oyun sistemine karşı küfür(hakaret) : Süresiz hesap ban
Radyo sırasında ''9.'' kuralda belirtilen hareketlerde bulunma: 20 dakika kanaldan uzaklaştırma
Kanalda tartışma çıkarma ve huzur bozma: 90 dakika kanaldan uzaklaştırma
YY Kanalı siz değerli oyuncularımıza daha iyi hizmet verebilmek adına canlı destek için kurulmuştur kanalın temel görevi Canlı destek ve hoş sohbettir kanalın huzurunu kaçırmamaya ve üye olarak kabul etmiş sayıldığınız kurallara uymaya özen gösteriniz.
Bul


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi