Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstenmeyen Bombom Video ve Yayınları Hakkında
#1
Merhaba,

Son günlerde Youtube, Twitch gibi platformlarda ana teması Bombom’dan uzaklaşan ve ahlaki değerleri son derece zorlayan küfür, tehdit, cinsel taciz, aile namusuna hakaret vb. içerikli videoların sayısının oldukça arttığını gözlemlemekteyiz. Bunu yapan gruplardan bağımsız bir çok oyuncumuzun da bu içerikleri son derece rahatsızlık duyarak bize bildirdiğini gözlemliyoruz.
Oyun kurallarını, doğrudan oyunun içerisinde bulunan davranışların dışarısında pek uygulamak istemeyen ve mecbur kalmadıkça da video içeriklerine işlem yapmak istemeyen bizler ne yazık ki bu konuda yanıldığımızı düşünmeye başladık.
Öyle ki; yayınlanan her video, yapılan her canlı yayın bu durumu yapan oyuncu gruplarının, karşı grubun yaptığı içerik ile yarışma hissiyatı içermesi nedeniyle gittikçe çirkin içerikler barındırmaktadır. Ve temelde Bombom içeriği olan bu paylaşımların seviyesi gittikçe düşmektedir.
Bu duyuru ile beraber artık buna müsaade edemeyeceğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Öyle ki görüntüde Bombom 337 oyununa ait içerikler barındıran bu paylaşımlar aslında tamamen küfür etmeye, taciz etmeye ve oyun içi düşmanlığı oyun dışına taşıyıp saldırmaya yönelik. Bu tür paylaşımların oyunumuza uygun olmadığı düşüncesindeyiz.
Bu tarz paylaşım yapan kişilere ve gruplara bildirmek isteriz ki bu duyurudan itibaren 72 saat sonrasında bu tür davranışları içerdiğini düşündüğünüz içeriklerinizi kaldırmanızı istiyoruz. Bu tür videoların kanallarınızda bulunmaya devam etmesi halinde veya bu türde yeni videolar paylaşarak aynı türde içerikler çıkarılmasına devam edilmesi halinde gerek oyun hesaplarının gerekse içerik paylaşım kanallarınızın işlem görmesiyle sonuçlanacağını bilmenizi isteriz.
Bul


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi