Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bombom VIP Hakkında Bilinmesi Gerekenler
#1
Cevap : Oyunculara oyun içerisinde bir çok ayrıcalık tanıyan, birbirinden özel avantajlar sağlayan, oyuncuların neredeyse olmazsa olmazı olan eşsiz bir sistemdir.

Bombom VIP Nasıl olunur?

Cevap : Oyun içerisinde Sırt Çantanızı tıklayarak, seviyenizin altında bulunan VIP'e basınız ya da oyun ana sayfasında ki VIP simgesine tıklayınız, açılan pencere de 1 - 3 - 6 Aylık VIP Seçeneklerden kendinize uygun olanı seçerek " VIP AÇ " butonuna basıp, belirtilen kupon miktarı karşılığında Bombom VIP olabilirsiniz. Sizlere önerimiz direkt VIP 6 paketini açmanızdır. Böylece direkt olarak VIP 6. Seviyeye ulaşmış olup ayrıcalıkların keyfini sürebilirsiniz.



Bombom VIP ile 337.com Altın üyelik arasında ki farklar neler?

Cevap : 337.com Altın üyelik ile Bombom VIP arasında ki en büyük fark şudur ki ; Bombom VIP oyun içerisinde sağladığı avantajlarla ön plana çıkarken, 337.com Altın Üyelik ise, hesap üzerinden sağlanan çeşitli avantajlarla oyuncuların gözde uygulaması olmuştur. 337.com hesabı ; Bombom karakterlerinin bağlı bulunduğu platformdur. Bu hesap üzerinden oyunda karakterlere sahip olabilir ve oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Bombom VIP Ne ayrıcalıklar sağlar?

Cevap : Bombom VIP ayrıcalıkları saymakla bitmez, oyuncuların olmazsa olmazı olan Bombom VIP sisteminin birbirinden özel ayrıcalıklarını aşağıda ki ekran görüntüleri ile göstermeye çalışacağız. Bu bölüme ulaşabilmek için ; Sırt çantanızda ki ya da oyun ana sayfasında ki VIP Simgesini tıklayarak oradan " VIP'e ait özel ayrıcalıklar " butonuna basınız.

Bombom VIP Seviyelerine göre alınabilen Günlük Hediye Paket Bilgileri Ve Ayrıcalıklar.





Bombom VIP Süresi nasıl uzatılır?

Cevap : Yine oyun içerisinde Sırt Çantanızı tıklayarak, seviyenizin altında bulunan VIP'e tıklayarak ya da oyun ana sayfasında ki VIP simgesine tıklayarak, açılan pencere de 1 - 3 - 6 Aylık VIP Seçeneklerden kendinize uygun olanı seçip " YENİLE " butonuna basarak, belirtilen kupon miktarı karşılığında seçmiş olduğunuz paket süresi kadar Bombom VIP sürenizi uzatabilirsiniz.



Bombom VIP Seviyesi nasıl artar?

Cevap : VIP ekranını açtığınızda orada ki LVL Seviye göstergesi üzerine farenizi getirdiğinizde bir sonraki seviyeye ulaşmak için kaç tecrübe gerektiği gösterilmektedir.



Bu tecrübeler ise, kupon harcayarak elde edilir. Örneğin 2309 Tecrübe gerekiyorsa 23090 kupon harcayarak bir üst VIP Seviyesine ulaşabilirsiniz.



Bombom VIP Süresi Bittikten Sonra Yenileme Yapılmazsa VIP Seviyesi Düşer mi? Düşerse Nasıl / Neye Göre Düşer?

Cevap : Bombom VIP Süreniz bittiğinde, yenileme yapılmazsa VIP Seviyeniz düşmez. Fakat Bombom VIP nin sağlamış olduğu hiç bir ayrıcalıktan yararlanamazsınız. VIP Yenileme yaptığınız taktirde tekrar Bombom VIP'iniz aktif olacak ve kaldığınız seviyeden devam edecektir.

Bombom VIP Nasıl kullanılır?

Cevap : Bombom VIP Seviyenize göre VIP süreniz boyunca pasif olarak kullandığınız ayrıcalıkların dışında, aktif olarak şu ayrıcalıkları da kullanabilirsiniz ;

1 - Her gece 00:00 da yenilenen oyunda VIP Ödül Alımı kutusunu tıklayarak ödülünüzü alabilirsiniz.
2 - Uzak Sunucularda indirimli olarak kart çekebilirsiniz.
3 - BOSS Savaşı açabilirsiniz.
4 - VIP Seviyeniz yeterliyse Hasat Tanrısı satın alabilirsiniz.
5 - VIP Seviyeniz yeterliyse Ücretsiz Ekme yardımcısı kullanabilirsiniz.
6 - Ücretsiz olarak Uzak Sunucu düşüşünde günde 1 adet fazladan kart çekebilirsiniz.

Teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi