Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Birlik Görevleri Hakkında
#1
BİRLİK GÖREVİNİN SEÇİMİ, YAYINLANMASI ve SÜRE KISITLAMASI:
Bk görevi, birlik başkanının kararı ile ve 8ooo birlik serveti kullanılarak yayınlanır ancak görevi sistem rasgele seçer. Birlik başkanı görevi beğenmez ise 500 kupon kullanarak sistemin rastgele başka bir görev seçmesini sağlayabilir. Görevin birlik sayfasında yayınlanmasını müteakip 3 ayrı alt görev 6 saat içinde tamamlanamaz ise birlik ve üyeleri ödül alamazlar.


Örnek birlik görevi fotoğrafı:
hqtsd.png


ÖDÜLLER VE ÜYELERE DAĞILIM ORANI:

Yukarıda örnek fotoğrafta da görüldüğü üzere birlik görevi ödülleri; 300ooo tecrübe, 12ooo birlik serveti ve 1500 mükafat ile her görevde sistemin farklı belirlediği bir gün süreli bir birlik becerisinden oluşmaktadır. Toplam ödüllerin birlik üyelerine dağılımı ise görev yapılırken üyelerin göstermiş olduğu çaba ile orantılı olarak sistem tarafından yapılır ve üyenin göreve katkı oranı görev bitene dek birlik sayfasında (yukarıdaki örnek fotoğrafta da görüldüğü gibi) “Tamamladım” isimli satırda yüzde olarak görünür.

GÖREVİN TAMAMLANMASI VE ÖDÜLLERİN ÜYELERE ULAŞMASI:
Üç ayrı alt görevin tamamlanmasını müteakip ödüller sistem tarafından birliğe ile üyelerine paylaştırılır ve üyelere bilgilendirme postaları gönderilir. 12ooo servet ödülü doğrudan birliğe gider. Tecrübe ve mükafat ödülleri birlik üyelerine paylaştırılır. Birlik becerisi ödülü ise bir gün süre ile tüm üyelerin kullanımına girer.

Birlik üyelerine gelen birlik görevi sonuç bildirim postası örneği:
hqu2t.png

Not:< Bilm postasında bir tercüme hatası vardır; görülen "madalya" sayısı aslen toplam 1500 mükafattan birlik üyesinin payına düşen "mükafat" ödülüdür. "3.9%" olarak görünen bilgi ise postayı alan üyenin o birlik görevini tamamlamada gösterdiği çabanın yüzde olarak ifadesidir.

TAVSİYELER:

* Birlik görevleri uzun süren üç ayrı görevden oluşmaktadır. Bu nedenle birlik görevlerinin tüm üyelerin oyuna zaman ayırabileceği gün ve saatlerde açılması uygun olacaktır.
* Bir çok birlik görevinde 600 Madalya Bağışlama, Büyük Hoparlör Kullanma ya da 2. Seviye Eğitim İksiri Kullanma alt görevleri görülmektedir. Bu nedenle birlik görevi açılmadan önce üyelerde biriken madalya, büyük hoparlör ve 2. seviye eğitim iksiri durumunu araştırmak faydalı olacaktır.
* Bağışlanan madalyaların birlik üyelerine hiçbir faydası olmaz ve madalyalar görev bitince geri dönmez. Bu konunun üyelerde hüsrana sebep olmaması için önceden bildirilmesi uygun olacaktır.
Bul
Alıntı


Bu Konudaki Mesajlar
Birlik Görevleri Hakkında - tarafından altug - 08-18-2024, 05:16 PM

Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi