11-24-2024, 10:29 PM
(11-24-2024, 10:25 PM)wolrdtn demiş ki:(11-24-2024, 10:25 PM)EmirYILMAZ demiş ki: Kesinlikle eski ekip yeni ekip diyen oyuncularında eski oyuncular olmayacağını düşünüyorum. Moderatör sayısı yetersiz ve çok ilgilenilmiyor. Bu hafta oyunda olmama rağmen nerdeyse bazı modları oyunda hiç göremedim. Herkesin aktif saatlerinde oyunda değil bazı modlar gece 2-3 saatlerinde giriyor oldukça tuhaf.
Dostum 2012'den bu yana oynuyorum ve şu anki ekip bence eski ekipten çok daha iyi. Oyuna ilk başladığım zamanlarda moderatörlerden hiçbir şekilde dönüş alamıyordum, hiç olmazsa şu anki ekip ilgilenip yardımcı olmaya çalışıyor.
Ekibin eksiklikleri yok mu, elbette var. Moderatör sayısının az olduğunun, oyunla yeteri kadar ilgilenemediklerini kendileri de her fırsatta dile getiriyorlar. Alımlar da bu yüzden açıldı zaten. Umalım da uygun adaylar bulunur ekip genişler.
Moderatör adaylar bulamayabiliriz.
Türkiye'deki oyuncu kitlesi gerçekten çok genç kişilerden oluşuyor.
2014 yılından yana burdayım, hesabı anca açabildim zaten.
Hile yaptın mı deseniz masum masum oynuyordum ancak hile ne onu bilmezdim.
bombom hakkında bilgili olduğumu iddia edebilirim ve tutkunu olduğumu söyleyebilirim ancak çok genç sayılırım.
Bu yüzden moderatör ekibine katılamam; tek katkım rehber olabilmek ve oyunu tanıtabilmek, tavuğun da sadakası 1 yumurta nasıl olsa.
Temel düzeyde ve azcık ileri düzey bilgisi olan ve tutkun bir kitle mevcut, ancak çoğunluk genç kişiler.
Birkaç yıl sonra belki moderatör ekibe daha çok kişi gelecektir ama iş işten geçmiş olacaktır.
Çaresiziz.