Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce eski TR ekibi mi, şuan ki TR ekibi mi daha ilgili?
burda yılları karşılaştırmak biraz saçma olabilir diye düşünüyorum. Bende 2010 yılından beri oynuyorum bu hesabım 2011 yılında kurulmuş bir hesap. Şöyle söyliyim eski moderatör ekibi daha sağlamdı ve bunuda 100 eski oyuncuya sor 70-80'ni destekler. Bende oyuna başladığım zaman modlardan çokça destek alıyordum sana karşı fikir olarak söyleyebilirim. 2 adminin açık olduğu dönemde 20 kişinin replediği adamlara hiçbirşey yapılmıyorsa ben bu işte bir bozukluk görürüm dostum. Bazı adminler hiç oyunlarla alakası bile olmadığını düşünüyorum. Bunuda yetkililere çokca kez bildirdim. Moderatör eksik olabilir ona lafım yok bu aralar zaten alım var ama şunuda söylemem gerekiyor bu şikayetleri sadece ben yazmıyorum. Oyuna uzun zaman aradan sonra giren birisi olarak herkesin ortak derdi oyunla ilgilenilmemesi. Eskiden bir bugger'ın yada hilecinin oyunda çok barınamadığı dönemden aylarca o hesaptan aynı bugger,küfür,hilenin hiçbir ceza almadan yaptğını görüyorum. Evet onlarda bizim gibi insan yanlışları olabilir buna bişey demiyorum. Ama farklı konularda dediğim gibi birsürü benim gibi bu aralar oyunla ilgilenen ve yetki istiyen insan varken oyuna bile girmeyen durumda bazı adminlerin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu mesajda kalp kırdıysam kusura bakmayın gençler ama oyunun iyi tarafa gittiğini düşünmüyorum.
Bul
Alıntı

Bu Konudaki Mesajlar
RE: Sizce eski TR ekibi mi, şuan ki TR ekibi mi daha ilgili? - tarafından illegal_inception - 11-24-2024, 10:30 PM

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi