Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Savaşçı Arenası
#1
Sayın oyuncularımız yeni keşif sahnemiz olan Savaşçı Arenasında size kolaylık sağlayacağını düşündüğümüz bazı yöntemler anlatağız. Sizin farklı yöntemleriniz varsa forumda konu açarak bizimle paylaşabilirsiniz. İyi oyunlar.

Etap 1 (Dannis & Nirlo)​
121506d0nd5l06ku02j6fb.jpg1215102kzlhxllx9p4pcpq.jpg​
Oyuna girerken almanız gereken aksesuarlar: 3 adet power.
Oyuna başladıktan sonra sırası gelen oyuncu power açıp melek almalıdır. Her sırası gelen oyuncu power açıp melek aldıktan sonraki turda dannise atak yapmalıdır. En arkadaki oyuncu için gerekli açı ve hız 50 70, en arkanın bir önündeki oyuncu için açı ve hız 50 65, sonraki oyuncu için gerekli açı ve hız 55 67 ve en öndeki oyuncu için gerekli açı ve hız 55 64’tür. Dannisi 3 turda kesmeniz gerekmektedir. Aksi halde nirlo kendisi ve dannis için 90.000 can alacaktır ve bu sizin etabı geçmeniz açısından sıkıntı olacaktır.
Dannis kesildikten sonra tüm oyuncular sırasıyla melek almalıdır. Melek almalarının sebebi, nirlo yapılan atağın anlamsız olacağıdır. Çünkü nirloya sıra geldiğinde kendisi için 90.000 can alacaktır. Nirlo’ya en arkadaki oyun için gereken açı ve hız 30 57, en arkanın bir önündeki oyuncu için gereken açı ve hız 30 53, sonraki oyuncu için gereken açı ve hız 30 50 ve en öndeki oyuncu için gereken açı ve hız 30 46 dır.

Etap 2 (Solan)​
121631cmtvei4wwte42snz.jpg​
Oyuna girerken almanız gereken aksesuarlar: 3 adet power.
Oyuna başladıktan sonra solan totem çıkaracak ve oyuncuların bir iki tanesini kendisine doğru çekecektir. Solana yakın olan oyuncular, solandan 3 birim geri gitmeli pow açmalı ya da melek almalıdır. (yürüme mesafesine bağlı olarak melek ve pot alabilirsiniz. Eğer solandan uzakta iseniz pow açıp direk melek alınız.) Solan tekrar totem açaçak ve 1 kişiye mühür 1 kişiye de yorma verecektir. 2. Raund solanın üst tarafında bulunan yerde bir ateş yanacaktır. Bir kişi o yanan yere uçarak savunma ve saldırıyı ekip arkadaşlarına alacaktır. Eğer yukarı kimse uçamaz ise savunma ve saldırı solana geçecektir. (Yorması olan kişinin uçması daha mantıklıdır. Uçarken tam ortaya değil biraz uca yakın uçun yürüme mesafeniz kısa olsun.). Aynı oyun tarzını tekrarlayarak bu bölümü geçebilirsiniz.

Etap 3 (Diaw ve Minator)​
121718oqolkxtoee5l6ho4.jpg​
Oyuna girerken almanız gereken aksesuarlar: 3 adet power.
Oyuna başladıktan sonra diaw bir kişiyi seçecek ve seçilen kişinin üstünde işaret olacaktır. Yukarda bir ağırlık öğesi belirecektir. Seçilen kişi hariç diğer oyuncular ağırlık öğesinden uzaklaşacaktır. Burda minatora atak yapmadan tüm oyuncular power yakmalıdır. ​
121850u2bovu299pzujj2i.jpg​
Raundda minator seçilen kişinin üstüne zıplayacak ve ağırlık öğesi minatorun üstüne düşecektir. Minator bayıldıktan sonra tüm oyuncular atak yapmalıdır. Daha sonra diaw ejder stg3’te olduğu gibi bir kişiyi seçerek tabuta alacak. Eğer tabut minatorun solunda ise diğer oyuncular tabutun sağına, tabut minatorun sağınde ise soluna geçmelidir. Minator koşarak tabutu kıracak ve oyunculara sıra gelecektir. Sırası gelen oyuncu can durumuna göre melek alabilir ya da power açabilirler. Bu raunddan sonra diaw yine ejder stg3’te olduğu gibi damgaları çıkaracak ve tüm oyuncuları seçecektir. Bütün oyuncular minatorun altında toplamalıdır. Eğer tüm oyuncular minatorun altında toplanmaz ise damgalar dışarda kalan oyuncuyu yakarak minatorun bayılmasını engelleyecektir. Tüm oyuncular minatorun altında toplanır ise damgalar minatoru vuracak ve bayıltacaktır. Bu şekilde de etap 3’ü geçebilirsiniz. (Not: Diaw’a atak yapılmaz.)

Etap 4 (Matiaz ve Altın Matiaz)​
12192844t3v4o3vdxnoct4.jpg121934kryryurzy22jkqxj.jpg​
Oyuna girerken almanız gereken aksesuarlar: 3 adet buz.
Oyuna başladıktan sonra matiaz atak yapacak ve daha sonra tüm oyuncuları içine alan sarı bir çizgi ile belirtilmiş yanma bölgesi belirecektir. Tüm oyuncular yürüyerek ya da uçarak bu bölgeden çıkmalıdır. 2. Raund matiaz tüm oyunculara atak yapacak ve sıra oyunculara gelecektir. Sıra gelen oyuncu Matiaz ya da Altın Matiaz’a atak yapmalıdır. Ataklar bittikten sonra tekrar sarı çizgi ile belirtilmiş bir yanma bölgesi belirecektir. Oyuncular uçarak bu bölgeden çıkmalıdır. Sıra gelen oyuncu Matiaz ya da Altın Matiaz’a atak yapmalıdır. Tüm oyuncuların atağı bittikten sonra Matiaz ve Altın Matiaz kendilerini infilak etmek için yanacaklardır. Sıra gelen oyuncu Matiaz ya da Altın Matiaz’a buz atmalıdır. Aynı oyun taktiği her raundda tekrarlanmalıdır. Matiaz ve Altın Matiaz öldükten sonra küçük bombacılar gelecek ve bütün oyuncular mühürlü olacaktır. Burda atak yapmanıza gerek yoktur. Sadece pet kullanabilir ya da pas geçebilirsiniz. Küçük bombacılar oyuncu karakterinin savunmasına ve zırhına göre 450 ila 500 arasında hasar vermektedir. Küçük bombacılar 5 raund geldikten sonra oyun tamamlanacaktır.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi